Kinetoterapia si masajul bebelusului

Cabinetul de recuperare medicala Kineto Medicalyo, ofera servicii de #masaj

Masajul bebelusului este o practica traditionala de peste 3 000 de ani. In limba araba inseamna “mangaiere”. In India, Pakistan, si alte tari, este practicat inca de la nasterea acestuia.

Efectele masajului la bebelusi se observa prin: stimularea circulatiei, cresterea abilitatilor motrice, dezvoltarea musculo-scheletara, digestiva si eliminarea toxinelor.

Cu masaj regulat ,zilnic, aproximativ de 2-3 ori/zi putem trata  ușor torticolisul. Bebelușii care au avut parte de masaj regulat, și care au beneficiat de programul de dezvoltare musculară, se poate observa că în cazul acestora nu a apărut torticolis și nici deformarea capului. Cu cât mai repede începem masajul în viața bebelușului nostru, cu atât mai bine și armonios dezvoltă. Masajul pentru bebeluși este recomandat din prima zi de naștere.

Masajul si Gimnastica Bebelusului sunt folosite in tratamentele fizioterapeutice, practicate de catre kinetoterapeut, pentru tratarea diferitelor patologii posturale de tip #torticolis #talvalg, #varusequin #intarzieremotorie.

  •  

Ne puteti gasi si aici:

Copyright © 2024 · Toate drepturile rezervate · Termeni si conditii · Kineto Medicalyo ·