terapia tecar tr-therapy

Terapia Tecar utilizează energie electromagnetică de înaltă frecvență care pătrunde în corpul uman și promovează hipertermia profundă a țesuturilor, care ameliorează durerile musculare, relaxează punctele de declanșare și regenerează mușchii.

Terapia promovează regenerarea musculară și reducerea durerii printr-o combinație unică de elemente de masaj cu o senzație plăcută de încălzire oferită de energia de radiofrecvență.

Terapia Tecar permite, de asemenea, un tratament termic, ceea ce o face potrivită pentru tratarea umflăturilor și hematoamelor post-traumatice.

Este recomandat in Dureri cronice, regenerare musculara, edem posttraumatic, hipertonus muscular si spasme musculare, sindrom miofascial.

Conceptul terapiei Tecar

Conceptul Terapiei Tecar constă în tehnici de masaj, mișcare pasivă și activare musculară.

Terapia Tecar vă permite să efectuați terapii convenționale cu un singur aplicator, antrenamente musculare cu aplicații statice sau sesiuni creative cu aplicația bipolară.

Selectivitatea tisulară este obținută prin modurile capacitiv și rezistiv furnizate prin intermediul a 2 aplicatori ergonomici care se potrivesc oricărei mânere.

Tecar BTL  este singurul dispozitiv de pe piață echipat cu  Controlul dinamic al impedanței.

Această funcționalitate asigură măsurarea continuă a impedanței tisulare și modulează puterea pentru un flux de lucru fluid al terapiei.

Acest reglaj continuu al puterii elimină orice potențial disconfort la trecerea peste țesuturi cu impedanțe diferite.

*sursa https://www.btl.ro/tr_therapy

Ne puteti gasi si aici:

Copyright © 2024 · Toate drepturile rezervate · Termeni si conditii · Kineto Medicalyo ·