Kinetorapie pentru copii + 2 ani

Traseul aplicativ in recuperarea kinetoterapeutica, trebuie sa fie interactiv, distractiv si in acelasi timp, sa solicite copilului miscari fizice corecte ce sa il ajute in recuperare dar si in dezvoltarea motrica cu scop profilactic.

Kinetoterapia pentru copii este recomandata in diverse afectiuni cum ar fi: #talvalg ,#platfus , #genuvalgum ,#scolioze #cifoze , #intarzieremotrie #varusequin.

Kinetoterapia pentru copii este destinata atat bebelusilor, copiilor de varsta prescolara cat si copiilor de varsta scolara. Programele de kinetoterapie pentru copii se efectueaza numai in urma unui diagnostic pus de medicul specialist neurolog, pediatru sau ortoped. Desfasurarea acestor programe individualizate este monitorizata indeaproape si permanent de specialistii nostri kinetoterapeuti.

  • Kinetoterapia pentru copii, este recomandata in scop profilactic, chiar daca copilul nu semnaleaza nici o problema, parintele il poate aduce la cabinetul de recuperare pentru a efectua programele kinetice cu scopul de a-i creste tonusul muscular, rezistenta aeroba si anaeroba si mobilitatea articulara. 
  • Dezvoltarea atentiei este de asemenea vizata in Kinetoterapie. Programul Kinetoterapeutic solicita atentia copilului, in a efectua trasele aplicative si exercitiile fizice intr-un mod corespunzator, evident sub atentia continua a #Kinetoterapeutului.

Ne puteti gasi si aici:

Copyright © 2024 · Toate drepturile rezervate · Termeni si conditii · Kineto Medicalyo ·